sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Minulla on blogi ja ei sitten kuitenkaan ole




Tyttö on taas niin ajastaan jäljessä kuin voi. Tällä kuvalla siirrän nyt blogini tämän vuoden puolelle. Kuva on jo vanha, uudesta vuodesta, mutta lataan sen jo ihan kuvan lataamisen itsensä vuoksikin. Kun ei-blogini on niin tylsä, ettei siihen ole tullut juurikaan tekstiä, niin kuvia ei sitten senkään vertaa. 

Olen päättänyt keskittää koko elämäni kahden pikku tutkimuksen tekoon, joten en ole suonut aikaa intohimolleni, blogien maailmalle. No ehkä vähän olen käynyt blogisurffeilla, mutta muuten en. Tämä kirjoitus olkoon vaan muistutuksena itselleni ja muillekin siitä, että olen vielä olemassa. Pikku tutkimusten jälkeen päästän blogiharrastuksen sitten valloilleen, voin luvata. Tiedän jo sen tunnelman, se on tässä käsillä. Aurinko paistaa, katu on sula ja joku tietää tutkineensa.

Kyllä se on ollut melkein flow'ta. Olen uppoutunut niin opiskeluihini, että ulkomaailma on kaikonnut ympäriltä. Osittain vielä senkin vuoksi on kaikonnut, kun olen ollut kipeänä. Keskiviikkona en oikein pystynyt mihinkään, kun olo oli niin kurja. Sain ihan oman luvan kanssa katsoa kaikkea kivaa ajanvietettä televisiosta..niin kuin nyt nuorentumis-, laihdutus- ja stailausohjelmia. Kyllä siinä tuli itsellekin mieleen stailattavaa ja vaateparren remonttia.   

Työni on mennyt hyvin eteenpäin, ja kyseessä on nyt siis kandin työ, johon luulin jo menettäneeni motivaation kokonaan. Siitä voi kiittää visiittiäni blogiinikin. Kun tarpeeksi luki verkkoyhteisöistä ja online-womista niin ei voinut enää kieltää itseltään pientä jututstelua. Selailtuani läpi turhaan muutamia artikkeleita löysin helmen. Lähdeluettelo antoi niin paljon hyviä tietoja, että koko projekti alkoi vaikuttaa mahdolliselta. Ja koko idea hioutui.

Mission Number One myös tekeillä, ja löysin mainitusta artikkelista siihenkin apuja.

Muutama vinkki vielä tähän loppuun:

a) Appelsiinit maistuvat tällä hetkellä kutkuttavan hyviltä, ja se kuorikin lähtee helposti irti.
b) Yle Teemalla tuli viikolla Kirjamaan jakso tästä kaupungista. Se oli veikeää katsottavaa. Uusinta tuli eilen, mutta luulen, että siitä voi tulla uusinta vielä joku muukin päivä, ja kaipa se nyt Areenastakin löytyy. Toivottavasti en luule liikoja ja hämää ja hätäännytä.

Pidän pienen tauon.
Nuuskamuikkunenkin palaa aina kevään ensimmäisenä päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti